| bandera alemana | 

Alcaidesa Golf - GOLFREJSE TILBUD MALAGA

Distance fra: ALCAIDESA GOLF til Malaga lufthavn: cirka 85 km

Skal du SPILLE GOLF PÅ ALCAIDESA GOLF anbefaler vi BILUDLEJNING MALAGA BIL

I kan leje en CITROEN BERLINGO FRA MALAGA LUFTHAVN for cirka 150€ all in - denne bilgruppe hedder GRUPPE K HOS MALAGABIL.

Super rimelige priser UDEN DEPOSITUM

Køretid malaga lufthavn - Atalaya golf: cirka 60 minutter - A7 motervejen.

Book greenfees på Alcaidesa online

Med vores nye online bokingsystem  kan du nu booke greenfees oå Alcaidesa til dagens bedste priser.

Greenfeepakke Alcaidesa links - Golfpakke Alcaidesa

Gør din egen greeenfee pakke på Costa del Sol på vores online bookingside, nemt og bekvemt - du kan tilvælge en eller flere golfbaner og dermed skræddersy helt din egen greenfees pakke Alcaidesa.

Betal bekvemt ved ankomsten til Costa del Sol.


Tilbud Alcaidesa Links

Tilbud Alcaidesa golf med mulighed for en golfferie med selvforplejning i lækre lejligheder, på selve Alcaidesa Golf ved Gibraltar - vi laver gerne tilbud på Alcaidesa Golf med alt inkluderet og fri golf på både Alcaidesa Links og Alcaidesa Heathland samt billeje fra Malaga lufthavn.


Alcaidesa Golf - to golfbaner ved Gibraltar

Acaidesa Links

Alcaidesa golf links er en flot 18 hulsbane, anlagt i 1992, designet af kendte golfspiller Dave Thomas.

Det er en af kystens eneste links baner, beliggende helt ned til middelhavet i Algerciras området circa 40 minutter kørsel fra Marbella - banen har også nogle af kystens flotteste udsigter fra flere huller, nemlig til både Gibraltar, middelhavet og tilmed, dog kun på visse dage når vejret tillader der, til der smukke Atlas bjerge i Marokko på den Nordafrikanske kyst, som dog synes meget nærmere end men normalt ville have troet...et smukt syn!

Links banen, hvor man altid har vejret som medspiller, kan godt spilles til bens, og består af bløde bakker som ender helt nede ved middelhavet, hvor der er cirka 2 kilometer af sandstrand langs de nederste huller som henholdsvis ligger imellem sandbanker og beplantning.

Det er dog en bane som på dage med stærkere blæst, kan gøre det til en stor udfordiring at komme hele vejen rundt til hul 18 som ligger bekvemt oppe ved Klubhuset - runden gåes for øvrigt hele vejen, uden afbrydelser og ender ved 18 hul, oppe ved Klubhuset.

Alcaidesa Links er en golfbane i Andalusien med gode muligheder for golfspillere på alle niveauer at forbedre sit spil.

Golfskolen på Alcaidesa Golf

Der gives private timer på flere sprog og der dækkes lige fra begynderundervisning til jævne spillere, men også med mulighed for at få licens.

Dette kan ordnes direkte på Alcaidesa Golf, eller vi kan evt. forudbooke et passende antal golftimer med en Pro.

Alcaidesa Golf - en tur til Gibaraltar

Alcaidesa Golf´s fantastiske golfbaner er absolut køreturen værd hvis man er på golfrejse til Malaga - et godt tip er at kombinere med en dutyfree smuttur til Gibraltar, hvor Europas eneste aber lever frit oppe på den 2 kilometer lange klippe...


...og så kan man sige at man har været der...;-)