| bandera alemana | 

Santana Golf & Country Club – Golfbanen alle vil spille

Santana Golf & Country Club er en 18 hullers golfbane på Costa del Sol.

En par 72 på hele 6203 meter, anlagt i maleriske parklignende naturomgivelser på det som tidligere har været en avocado plantage, hvilket banen stadig bærer spor af.

Selv om banen ligger tilbagetrukket nogle limometer fra kysten, er den dejlig jævn og kan sagtens spilles uden buggy.

Santana Golf - designet af Cabell Robinson


Santana Golf blev designet af Cabell Robinson som tog sit udganspunkt i at så vidt muligt inkorporere naturens elementer - og til stor del havde denne netop givet rammerne for det som ville blive grundskitsen til banen.

Resultatet blev en storartet golfbane med brede fairways som resultat, som gør at den let kan spilles til bens, ikke mindst på grund af det relativt flade land den ligger på, og de veldefinerede fairways på relativt flad grund.

Greens er altid velplejede med automatisk vanding på alle 18 huller, hvilket er med til at optimere antal spille timer per år, og der er rig mulighed for spillere på alle niveauer at få en god runde med gode muligheder for at forbedre sit spil.

Vandet er et stort hazard element som går igen og igen i hele banens længde, som også byder på modstand fra de mange strategisk velplacerede hvide bunkers.

Santana golf - masser af træer og en500 år gammel kork eg


Hvis man foretrækker at spille med buggy, kan man se frem til dejlige integrerede stier som falder harmonisk ind i landskabet mellem vækst og frugttrær, ikke kun advocadotræer, men også citron-, oliven-, banan- og eukalyptustræer.

En 500 år gammel kork eg er et af denne must play golfbane på costa del sol´s derligere attraktioner ved hul 5.

Santana Golf Malaga - Hul 8 på 595 meter

 

Af alle huller kunne hul nummer 4 defineres som helt spektakulært med sin udsigt over Campillos floden som også er med til at give udfordring, eller f.eks hul 8 med sine hele 595 meters længde . og så hul 18 som sikkert er et af kysten sværeste huller af alle golf baner på costa del sol.

Santana Golf – service, service og service

Servicen på Santana golf er helt i top - Man bliver lige fra ankomsten på Santana golf mødt af venlighed fra det meget hjælpsomme personale på denne golfbane i Malaga som, på trods af at det ikke er en af kysten billige golfbaner,  absolut må anbefales....og her med gjordt.